Уважаеми Клиенти, щом сте на нашата страница ОФЕРТИ И ЦЕНИ, значи Вие се интересувате от КАЧЕСТВЕНОТО извършване на строителство на покривни конструкции или ремонт на покриви. Ще останете разочаровани, ако мислите, че цените, които предлагаме са най-ниските. Но пък ще бъдете очаровани от крайния резултат, ако вашият приоритет е качеството! Ако искате да получите високо качество на достъпна цена, моля разгледайте нашите примерни ценови предложения или най-добре се свържете с нас  на посочените телефони за безплатен оглед, консултация и изготвяне на индивидуална оферта.

Цените, които предлагаме (с някои изключения), са с включени труд и материали. Материалите, които използваме са с гарантиран произход, те са на водещи, доказали са се фирми производители в строителния бранш. Използването на качествени материали и вложения професионализъм в изпълнението ни дават спокойствие и увереност при издаването на Гаранционна карта на всеки клиент!

РАБОТИМ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЦЯЛАТА СТРАНА:

СОФИЯ, ПЛОВДИВ, ВАРНА, БУРГАС, БАЛЧИК, БАНСКО, БОРОВЕЦ, ВЕЛИНГРАД, ВИДИН, ВРАЦА, КОЗЛОДУЙ, МОНТАНА, ПАМПОРОВО, ПЛЕВЕН, СТАРА ЗАГОРА, ЯМБОЛ и др.

ЗАЯВЕТЕ ОГЛЕД СЕГА НА ТЕЛЕФОН:

0888 99 69 17

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search